MBO diploma te koop

MBO diploma kopen?

Een MBO diploma is een veelgevraagd diploma. Veel mensen die de VMBO hebben afgemaakt komen niet in de gelegenheid verder te studeren voor hun MBO diploma. Sommige mensen krijgen op vroege leeftijd een kind en zijn daarom gedwongen een baan te zoeken om alles te kunnen onderhouden. Geen tijd gehad om te studeren omdat je veel privé problemen hebt? Of wat denk je van kinderen waar hun ouders op vroege leeftijd van komen te overlijden? Die hebben allen geen kans gehad om normaal hun studie te beginnen en te eindigen. Voor al deze mensen hebben wij deze dienst jaren geleden opgericht. Een MBO diploma kopen is daar een onderdeel van. Wij leveren al jarenlang diploma’s tegen volledige tevredenheid. Neem direct contact op voor meer informatie of om direct te bestellen.

De meeste mbo-opleidingen zoals bouw, techniek, zorg, sociale beroepen, economische beroepen worden gegeven op Regionale Opleidingencentra (roc). Het middelbaar beroepsonderwijs wordt geregeld in de Wet educatie en beroepsonderwijs.

mbo diploma kopen

MBO diploma kopen

Mbo-opleidingen worden gegeven op vier verschillende niveaus:

niveau 1: assistent beroepsbeoefenaar (geen startkwalificatie)
niveau 2: medewerker / basisberoepsbeoefenaar
niveau 3: zelfstandig medewerker / zelfstandig beroepsbeoefenaar / vakopleiding
niveau 4: middenkaderfunctionaris / gespecialiseerd beroepsbeoefenaar (geeft toegang tot hbo)

Laat ons weten welk niveau MBO diploma je zoekt en wij voorzien je van een erkend en officieel MBO diploma. Onze diploma’s worden altijd binnen 1 week geleverd inclusief geldige registratie van DUO. Deze registratie kan je bekijken op je persoonlijke pagina van DUO door in te loggen met je Digi-d.

Alle mbo-opleidingen worden in twee vormen gegeven:

beroepsbegeleidende leerweg (ook wel bbl genoemd). Bij een bbl opleiding heeft de student 24 uur per week werk op contractbasis. Daarbij moet de student 1 dag per week naar school toe. Mensen die al wat ouder zijn kennen dit vaak als een ‘vakschool’ of ‘streekschool’.
beroepsopleidende leerweg (Ook wel bol genoemd). Hierbij werkt de student niet maar gaat de student 4 dagen per week naar school. Een deel van de opleiding loopt hij stage (beroepspraktijkvorming). Bij een bol opleiding krijg je 850 uur les en / of begeleiding.

Veilig een MBO diploma kopen in Nederland of België

Het maakt geen verschil of je in België of Nederland woont. We kunnen elk diploma hiervoor registreren en leveren. Dankzij onze jarenlange ervaring is dit 100% veilig en kan er nooit iemand achterkomen. Als je een MBO diploma wilt kopen dan ben je aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op.